Servicediensten

Hanzeheerd biedt niet alleen aan haar eigen bewoners aanvullende servicediensten, maar doet dat ook aan ouderen die nog zelfstandig thuis wonen. Ons aanbod bestaat onder meer uit:

Maaltijdvoorziening

Heeft u (tijdelijk) moeite met het bereiden van een maaltijd of wilt u gewoon gezond en lekker eten zonder boodschappen te doen en te koken? Dan kunt u gebruik maken van de maaltijdvoorziening van Hanzeheerd. Onze maaltijden worden in onze keukens op ambachtelijke wijze bereid. De maaltijdenservice in Hattem voeren we in eigen beheer uit, in Heerde doen we dat in goede samenwerking met de Vrijwillige Hulpdienst Heerde (VDH).

Kledingherstel

Heeft u kleding die kapot is of niet (meer) helemaal goed past? U kunt dan uw kleding en linnengoed laten herstellen en verstellen via Hanzeheerd. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat uw kleding netjes wordt hersteld of versteld. Heeft u een reparatievraag waaraan wij niet kunnen voldoen, dan zullen wij u adviseren waar u deze reparatie wel kunt laten uitvoeren.

Meer weten? Informeer bij De Bongerd of Brinkhoven naar de mogelijkheden of stuur een e-mail naar debongerd@hanzeheerd.nl of brinkhoven@hanzeheerd.nl.

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen