Zorg

Als de jaren gaan tellen heeft u soms hulp nodig om de dag met nieuwe levensenergie tegemoet te treden. Onze medewerkers bieden u de zorg en begeleiding die u daarvoor nodig heeft, ook als het om zware zorg gaat en intensieve begeleiding. In alle gevallen houdt u de regie over uw eigen leven en kunt u op onze steun rekenen als u die nodig heeft.

Onze zorg en begeleiding staan open voor iedereen. Het beperkt zich dus niet alleen tot de bewoners van De Bongerd en Brinkhoven. Ook ouderen die zelfstandig in de zorg- en aanleunwoningen bij De Bongerd en Brinkhoven wonen, kunnen er gebruik van maken.

Zelfstandig blijven

Wie een leven lang zelfstandig heeft geleefd, wil dat zo lang mogelijk blijven doen. We stimuleren daarom de zelfstandigheid van ouderen. Met de juiste ondersteuning kunnen veel ouderen zich goed zelf redden. Met extra hulp in de huishouding bijvoorbeeld, of met een maaltijdvoorziening of begeleiding bij het vinden van een dagritme. Wij bieden diverse servicediensten aan waar u naar eigen keuze gebruik van kunt maken.

Ook voor verpleeghuiszorg

Hanzeheerd biedt ook zware zorg. De behandelingen die wij aanbieden zijn altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie en passend bij uw zorgvraag. Wij maken gebruik van de diensten van specialisten ouderengeneeskunde, gespecialiseerde fysiotherapeuten en ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en psychologen. Uw eigen huisarts blijft uw hoofdbehandelaar en vaak kan uw eigen vertrouwde fysiotherapeut u blijven behandelen. Daarmee bieden wij specialistische kennis zonder dat u afscheid hoeft te nemen van uw vertrouwde behandelaars.

Sociale kaart

Hanzeheerd heeft een sociale kaart ontwikkeld om ouderen die nog zelfstandig wonen te helpen bij het vinden van hulpverlenende instanties en vrijwilligersorganisaties. Klik op Sociale kaart Hanzeheerd om de kaart in te zien.

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen