Workshops

Op zaterdag 16 maart worden er tijdens de Open dag in Brinkhoven twee workshops gehouden in het kader van geestelijke verzorging. Iedere geïnteresseerde is van harte welkom om deel te nemen.

Workshop ‘Ontdek jouw persoonlijke levensverhaal’

Wie of wat maakt jou tot wie jij (werkelijk) bent? Iedereen wordt gevormd door allerlei gebeurtenissen en ervaringen in het leven. Soms had je er invloed op, maar vaak ook niet. In de omgang met de bewoners van Hanzeheerd blijkt het levensverhaal vaak enorm kostbaar. Daarom bieden we een workshop aan waarin jij aan de slag kunt met het maken van jouw eigen ‘levenslijn’. Daardoor kun je met andere ogen kijken naar jouw levensverhaal!

Workshop ‘De waarde van Christelijke rituelen’

Eén van de redenen waarom mensen zich vervreemd voelen van de kerk heeft te maken met rituelen. Zij herkennen er zichzelf niet in. Toch zijn het juist de rituelen van aleer die (dementerende) ouderen vaste grond onder de voeten geven. Dat komt dagelijks terug in het leven van de bewoners van Hanzeheerd. Door hen geïnspireerd nodigen we je van harte uit om in deze workshop te ontdekken wat rituelen zijn en wat de waarde en kracht van de christelijke rituelen is. Tegelijkertijd word je uitgedaagd om jouw eigen rituelen te benoemen en de waarde daarvan onder de loep te nemen.

Aanvang van de workshop Ontdek jouw levensverhaal is om 10.30 uur en om 13.15 uur. De aanvang van de workshop De waarde van Christelijke rituelen is om 11.30 uur en om 14.15 uur. Elke workshop duurt een uur en wordt gegeven door Geestelijk verzorger Nicolas Pouyet. Aanmelden voor een workshop kan bij de receptie van Brinkhoven, telefoonnummer (0578) 69 12 44.

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen