Onze werkwijze

In de zorgcentra van Hanzeheerd ontvangt u een persoonlijke behandeling. De verzorging en de verpleging worden afgestemd op uw behoeften en op uw leven. U houdt zelf de regie en kunt op onze steun rekenen als u die nodig heeft.

Verzorgingsovereenkomst

De afspraken die we met u maken over uw verblijf bij Hanzeheerd worden vastgelegd in een zogeheten verzorgingsovereenkomst.

Zorgplan

Als bewoner heeft u een eigen dossier met daarin belangrijke, persoonlijke informatie. Een onderdeel van het dossier is een persoonlijk zorgplan. Hierin staan afspraken die we met u maken over de zorg die u nodig heeft en de zaken die u zelf kunt doen. Uw zorgplan nemen we regelmatig met u door. Wij doen dat om onze diensten zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Vaste contactpersoon

Als bewoner heeft u een vast contactpersoon met wie u en of uw familie belangrijke zaken over uw verblijf of verzorging kunt bespreken. Deze verzorgende werkt op de afdeling waar u woont en heeft een totaaloverzicht van uw persoonlijke situatie.

Kosten

Voor al uw CIZ-geindiceerde zorg betaald u een inkomensafhankelijke bijdrage aan het CAK. Als u wilt weten hoe hoog uw eigen bijdrage is klik dan op eigen bijdrage rekenhulp. Daarnaast kan het zijn dat u over enkele diensten een eigen bijdrage moet betalen. Ook kunt u vrijwel alle diensten die Hanzeheerd biedt, zelf inkopen.

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen