Wonen

Als de jaren gaan tellen en u zich niet meer zelf kunt redden, bent u van harte welkom bij Hanzeheerd.  Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van zorg aan ouderen en u kunt bij ons terecht voor wonen, zorg, verpleging en aanvullende servicediensten.

De Bongerd en Brinkhoven

Wij bieden een thuis op twee locaties: De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde. De ouderen die bij ons wonen hebben lichamelijke beperkingen of lijden aan een vorm van dementie. In onze huizen houdt u zoveel mogelijk zelf de regie over uw leven en u kunt op onze steun rekenen als u die nodig heeft. Wij bieden zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, een veilig en prettig leefklimaat, en hebben respect voor uw persoonlijke waarden, beleving en achtergrond.

Servicediensten

Wij hebben een ruim aanbod aan servicediensten:

  • Huishoudelijke verzorging;
  • Maaltijdenservice, die we in Hattem zelf aanbieden en in Heerde in samenwerking met de Vrijwillige Hulpdienst Heerde (VDH).
  • Restaurantfaciliteiten in De Bongerd en Brinkhoven (beide restaurants beschikken over het keurmerk Veilig Voedsel).
  • Kleding herstelservice.

Contact

Wilt u meer informatie over wonen bij Hanzeheerd of onze zorg- en servicediensten? Neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer (038) 444 58 51 (De Bongerd) of telefoonnummer (0578) 69 12 44 (Brinkhoven). U kunt ook een e-mail sturen naar debongerd@hanzeheerd.nl of brinkhoven@hanzeheerd.nl.

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen