Werken bij Hanzeheerd

Hanzeheerd is een kleinschalige zorgorganisatie, iedereen kent elkaar. We zijn sterk in het bieden van liefdevolle en persoonsgerichte zorg aan onze bewoners. We werken dan ook met passie en professionaliteit. De kleinschaligheid kenmerkt zich ook door de informele en persoonlijke werksfeer:  de lijnen zijn kort en iedereen is je en jij. Want zorgen doe je samen!

Wij bieden zorg van hoge kwaliteit aan ouderen in Hattem, Heerde en omstreken. Daarbij besteden we veel tijd en aandacht aan het welzijn van onze cliënten en hun persoonlijk welbevinden. Doordat ouderen steeds langer thuis wonen, wordt ook de thuiszorg die we verlenen steeds iets zwaarder. Een interessant proces waarbij je met je collega’s steeds blijft kijken naar wat mogelijk is.

Je kunt bij ons dus zowel intramuraal als extramuraal werken; in De Bongerd, in Brinkhoven of in de omliggende aan- en inleunwoningen. Op beide locaties zijn we volop aan het door ontwikkelen naar de meer complexe verpleeghuiszorg. Zo zijn we in juni ’21 overgegaan op het bieden van WLZ-behandeling op onze locaties De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde. Je kunt rustig stellen dat we nog midden in deze transitie zitten. Als kleine speler doen we dat echter niet alleen: Hanzeheerd valt sinds 1 juni 2021 onder de Stichting IJsselheem Holding. IJsselheem is een woonzorgconcern met 14 locaties in de gemeenten Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. Zij biedt wonen, revalidatie en thuiszorg en is al jaren bekend met het bieden van zorg en behandeling aan ouderen. IJsselheem heeft veel expertise in het grootschalig organiseren van zorg. Op onze twee locaties in Hattem en Heerde weten we de eigenheid te behouden; zo bieden wij onze ouderen een thuis.

Ook zorg voor jou
Jij zorgt voor onze cliënten, wij zorgen voor jou. Wij vinden het écht belangrijk dat jij jouw werk als meer dan een baan ziet.
Als medewerker in De Bongerd of in Brinkhoven merk je de doorontwikkeling onder meer in het multidisciplinair samenwerken waarbij onze collega’s elkaar coachen. Ook bieden we scholing en training op het gebied van methodisch werken en het omgaan met de complexer wordende cliëntvraag. Jij maakt hierin het verschil én speelt een grote rol in onze cliënttevredenheid. Daarom vinden wij het belangrijk om te luisteren naar jouw wensen, te kijken naar jouw kwaliteiten en zoeken we samen naar de mogelijkheden.

Jij maakt het verschil
Ga jij aan de slag als verzorgende IG of verpleegkundige? Dan ontvang je van ons direct een contract voor onbepaalde tijd. Verder vallen wij onder de CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg. Wat dit betekent? Onder andere pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, vakantiegeld plús een eindejaarsuitkering, een reiskostenvergoeding, een aantrekkelijke fietsregeling, korting op een fitnessabonnement, een leuk kerstpakket, flexibele werktijden én natuurlijk een onregelmatigheidstoeslag. Ook zijn er mogelijkheden voor het kopen en of verkopen van verlofdagen.

Wil jij graag werken in een omgeving die volop in beweging is en waar ruimte is voor jouw eigen inbreng? Zoek jij een werkgever die jou perspectief en persoonlijke ontwikkeling biedt?

Word onderdeel van ons team als helpende, verzorgende, verpleegkundige of in een andere mooie functie. Dan kies jij voor werken in een fijne organisatie mét volop ontwikkelmogelijkheden!

Neem snel een kijkje bij onze vacatures.

 

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen