Vakantiewerk doen bij Hanzeheerd?

Heb jij het gevoel dat je veel voor anderen kunt betekenen? En wil je je hoofd, hart en handen inzetten voor een leuke vakantiebaan in de ouderenzorg? Denk dan eens aan Hanzeheerd. Voor de zomerperiode zoeken wij voor De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde, leuke en enthousiaste collega’s die net als wij zaken als betrokkenheid en gastvrijheid belangrijk vinden.

Kosteloze Training

Heb je geen ervaring in de zorg? Laat je niet weerhouden! Je krijgt van ons een training aangeboden die je laat kennismaken met de zorg en het verlenen van kwalitatief goede zorg aan ouderen. De training bestaat uit twee dagdelen. De kosten zijn voor onze rekening. Het enige dat we van jou vragen is dat je de training volgt in je eigen tijd.

Naast deze kennismakingstraining mag je als vakantiekracht deelnemen aan een spel-workshop die gericht is op je eigen (loopbaan)ontwikkeling. Hanzeheerd investeert graag in haar medewerkers. Dus ook in jou!

Heb je belangstelling?

Reageer dan via onderstaande button en vul het sollicitatieformulier in. Wil je bij je sollicitatie vermelden of je voor De Bongerd in Hattem of Brinkhoven in Heerde (of beide) solliciteert en in welke periode je beschikbaar bent? Daarnaast graag aangeven of je voor de zorg, huishouding of voeding solliciteert.

Solliciteer direct

Heeft u hier vragen over?