Werken bij

Gastvrijheid en een veilig en prettig leefklimaat staan bij ons voorop. Medewerkers maken daarbij het verschil. Zij bepalen voor een groot deel de tevredenheid van onze cliënten. Daarom zorgen wij voor voldoende mogelijkheden en uitdagingen in het werk, voor goede arbeidsvoorwaarden en een enthousiaste en plezierige werksfeer. Als medewerker word je ingezet op je kwaliteiten én op je persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Werksfeer

Als kleinschalige organisatie hebben wij een informele werksfeer met korte lijnen. Elke locatie en ieder team heeft zijn eigen identiteit. Respect voor elkaar en open communicatie zijn bij ons belangrijk. De landelijke omgeving waarin we wonen en werken sluit goed aan bij de sfeer en vriendelijkheid in de organisatie. Veel ouderen die voor Hanzeheerd kiezen, hebben een christelijke levensovertuiging. Dit is terug te zien in onze wijze van dienstverlening en de leefsfeer in onze huizen. Wij hebben respect voor ieders persoonlijke waarden, beleving en achtergrond. Iedereen die dat ook heeft, is van harte welkom bij Hanzeheerd.

Wie we vooral zoeken

Naast de vereiste kennis en kunde zoekt Hanzeheerd altijd naar medewerkers die zaken als betrokkenheid, professionaliteit, gastvrijheid en passie belangrijk vinden. Naar medewerkers die zorg verlenen die de cliënt nodig heeft en die waar mogelijk zelfredzaamheid stimuleren. Naar medewerkers die samen met iedereen in het zorgproces, helemaal gaan voor zorg die afgestemd is op de persoonlijke vragen en behoeften van onze cliënten.

Arbeidsvoorwaarden

De zorg kent een goed en marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden. De salarissen bij Hanzeheerd zijn conform de CAO Verpleeg- en verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Een volledige werkweek bedraagt 36 uur hoewel de meeste contracten deeltijdcontracten zijn.

Hanzeheerd heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij de medewerkers korting op een fitnessabonnement, een leuk kerstpakket dat zelf uitgezocht kan worden tijdens een kerstpakkettenmarkt, een bijdrage bij aankoop van een nieuwe fiets en zijn er mogelijkheden voor het kopen en of verkopen van verlofdagen.

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen