Vrijwilligersvacatures De Bongerd

Wilt u wat betekenen voor de bewoners van Hanzeheerd De Bongerd? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers die hen willen ondersteunen bij uiteenlopende activiteiten. Bent u enthousiast, geduldig en heeft u een luisterend oor? Dan zijn wij op zoek naar u. Onderstaand vindt u de activiteiten waar wij hulp bij kunnen gebruiken.

Chauffeur Dagverzorging

U haalt bewoners vanuit de thuissituatie op met de auto en brengt hen naar de Dagverzorging in De Bongerd. Na afloop van het dagprogramma brengt u ze weer naar huis. U ontvangt een vergoeding voor de onkosten.

Vrijdag van 8.30 tot 9.30 uur en van 15.30 tot 16.30 uur.

Inval Chauffeur Maaltijdservice

U haalt maaltijden op bij de Bongerd en bezorgt deze bij inwoners van Hattem. Wij verstrekken 7 dagen per week maaltijden voor inwoners van Hattem. U dient in het bezit te zijn van een auto en geldig rijbewijs. U ontvangt een vergoeding voor de onkosten.

Dagelijks tussen 11.30-12.30 uur. Toelichting: wij zijn op zoek naar iemand die het huidige team vrijwilligers van de Maaltijdservice wil versterken als invaller, uw inzet vindt dus plaats in overleg. 

Gastheer/gastvrouw in het restaurant.

Vindt u het leuk om te helpen in ons restaurant tijdens de warme maaltijd of de broodmaaltijd. U helpt een medewerker van de keuken bij het dekken van de tafels, het opnemen van de maaltijden en het uitserveren. Ondertussen ontmoet u onze bewoners en gasten.

  • zaterdag en zondag van 10.30 tot 13:30 uur
  • zaterdag en zondag van 16.30 tot 18.30 uur

Vrijwilligers Huiskamerproject:

Hier bieden we de bewoners de gelegenheid om even de avond te doorbreken en samen koffie te drinken of een spelletje te doen. U schenkt veelal samen met een andere vrijwilliger koffie en u hebt gelegenheid om de bewoners aandacht te geven d.m.v. een praatje of een spelletje.

Donderdag 19.00-20.30 uur

Vrijwilligers gezocht voor Rollen door Hattem en Marktbezoek

Vindt u het leuk om samen met een bewoner in de rolstoel door Hattem te wandelen of een bezoek te brengen aan de markt of een winkel? Dan is dit uw kans! Voor een nog op te starten activiteit zoeken we een groep van 4 vrijwilligers!

Woensdag 15.00-16.30 uur

Vrijwilliger voor de avondronde

Vindt u het leuk om de bewoners te voorzien van koffie of thee en even een praatje te maken? Dan is de middag- of avondronde misschien iets voor u, met de koffiewagen voorziet u de bewoners in huis van drinken.

  • Vrijdag om de week 19.00-20.00 uur
  • Maandag 19.00-20.00 uur

Vrijwilliges voor individuele begeleiding

Vindt u het leuk om samen met een bewoner te wandelen, voor te lezen of een spelletje te doen? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een soort buddy/maatje zijn voor een bewoner.

Dagen en tijden in overleg en naar wens van de bewoner

Vrijwilliger dierenweide

Vindt u het leuk om de dieren te voeren en te helpen bij klusjes in en om de dierenweide? Dan doen wij graag een beroep op u.

  • Woensdag tussen 16.00-17.00 uur en
  • 1x in de maand een weekenddag

Wat biedt Hanzeheerd?

  • Jaarlijks wordt er een gezellige middag/avond georganiseerd waar u elkaar kan ontmoeten en ervaringen uit kan wisselen.
  • Deelname aan voorlichtingsavonden en scholingen.
  • Een jaarlijkse kerstattentie

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Bel naar telefoonnummer (038) 444 58 51 of 06 10 22 60 37 en vraag naar Henriët Vijge. Of stuur een e-mail naar: vrijwilligersdebongerd@hanzeheerd.nl. Neem ook gerust contact met ons op als u wilt weten of er andere mogelijkheden zijn om onze bewoners te helpen.

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen