Vrijwilligersvacatures De Bongerd

Wilt u wat betekenen voor de bewoners van Hanzeheerd De Bongerd? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers die hen willen ondersteunen bij uiteenlopende activiteiten. Onderstaand vindt u de projecten waar wij hulp bij kunnen gebruiken.

Chauffeur Dagverzorging
U haalt bewoners vanuit de thuissituatie op met de auto en brengt hen naar de Dagverzorging in De Bongerd. Na afloop van het dagprogramma brengt u ze weer naar huis. U ontvangt een vergoeding voor de onkosten.

Dag en tijd: vrijdag van 8.30 tot 9.30 uur en van 15.30 tot 16.30 uur.

Gastvrouw/gastheer op de Groepsverzorging
Vindt u het leuk om te helpen met de maaltijden en koffiemomenten, en aandacht te geven aan de bewoners d.m.v. een praatje of een spelletje? Dan is de Groepsverzorging iets voor u. Wij hebben verschillende groepen en er is vast een groep waarbij u zich graag wilt aansluiten.

Dag en tijd:
# Woensdag Inloop van 10.30 tot 13.30 uur.
# Donderdag Inloop even week van 10.30 tot 13.30 uur.
# Donderdag Buitenhof van 10.00 tot 13.30 uur / 10.00 tot 16.00 uur.

Gastheer/gastvrouw in het restaurant
Vindt u het leuk om te helpen in ons restaurant tijdens de warme maaltijd of de broodmaaltijd. U helpt een medewerker van de keuken bij het dekken van de tafels, het opnemen van de maaltijden en het uitserveren. Ondertussen ontmoet u onze bewoners en gasten.

Dag en tijd:
# donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.30 tot 13.30 uur.

# maandag, vrijdag, zaterdag en zondag van 16.30 tot 18.00 uur.

Vrijwilligers Huiskamerproject
Hier bieden we de bewoners de gelegenheid om even de avond te doorbreken en samen koffie te drinken of een spelletje te doen. U schenkt veelal samen met een andere vrijwilliger koffie en u hebt gelegenheid om de bewoners aandacht te geven d.m.v. een praatje of een spelletje.

Dag en tijd:
# dinsdag van 19.00 tot 20.30 uur.
# woensdag van 19.00 tot 20.30 uur.

Vrijwilliger Handwerkgroep
Een aantal bewoners vindt het leuk om met elkaar te handwerken, breien, haken, borduren, enz. Er zijn veel mogelijkheden, het niveau ligt niet hoog maar het is wel fijn als u enige ervaring heeft met afgevallen steken en advies.

Dag en tijd: woensdag van 14.30 tot 16.00 uur.

Vrijwilliger Duo fiets
Vindt u het leuk om samen met een bewoner te gaan fietsen op een duo fiets? Een duo fiets is een soort tandem. U zit alleen niet achter elkaar maar gezellig naast elkaar. Hattem heeft een prachtige omgeving om te fietsen. De duo iets heeft elektrische ondersteuning en is dus niet zwaar om mee te fietsen. Van tevoren kunt u de bewoners leren kennen en krijgt u instructie hoe de fiets werkt. Enthousiast? Laat het ons weten!

Dag en tijden:
# woensdag van 10.30 tot 12.00 uur.
# vrijdag van 10.30 tot 12.00 uur.

Vrijwilliger Mannenochtend en Spelletjesmiddag
Zou u het leuk vinden om samen met een aantal bewoners te kaarten of spelletjes te doen onder het genot van een kopje koffie? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor onze nog op te starten speciale mannenochtend en spelletjesmiddag. Iets voor u? Laat het ons weten!

Dagen en tijden:
# dinsdag van 10.30 tot 12.00 uur
# vrijdag van 15.00 tot 16.30 uur.

Vrijwilligers gezocht voor Rollen door Hattem en Marktbezoek
Vindt u het leuk om samen met een bewoner in de rolstoel door Hattem te wandelen en een bezoek te brengen aan de markt of een winkel. Dan is dit uw kans!

Dag en tijd: woensdag van 15.00 tot 16.30 uur.

Vrijwilliger avondronde
Vindt u het leuk om de bewoners te voorzien van koffie of thee en even een praatje te maken? Dan is de avondronde misschien iets voor u, met de koffiewagen voorziet u de bewoners in huis van drinken.
Dag en tijd: vrijdag om de week van 19.00 tot 20.00 uur

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Bel naar telefoonnummer (038) 444 58 51 of 06 10 22 60 37 en vraag naar Henriët Vijge. Of stuur een e-mail naar: vrijwilligersdebongerd@hanzeheerd.nl. Neem ook gerust contact met ons op als u wilt weten of er andere mogelijkheden zijn om onze bewoners te helpen.

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen