Planner voor 28 uur per week

Ben jij een zelfstandig, vindingrijk en oplettend persoon? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op deze functie!

Binnen Hanzeheerd zijn we op zoek naar een

Planner voor 28 uur per week

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en controleren van de persoonsplanning en het opstellen van werkroosters en bezettingsoverzichten ten behoeve van intramurale en extramurale zorgverlening. Daarnaast behoord het applicatie functioneel beheer van het roosterprogramma tot een van je taken.

Wat verwachten we van je?

Je bent zelfstandig en kunt werken volgens bestaande regelgeving en procedures. Daarbij heb je affiniteit met computerwerkzaamheden en kennis van administratieve werkwijzen en procedures op Mbo-4 niveau en kennis van relevante wet- en regelgevingen, zoals arbeidstijdenwet en de CAO VVT en kennis van de organisatie. Daarnaast zijn vindingrijkheid, oplettendheid, stressbestendigheid, goede communicatieve vaardigheden en het werken in teamverband belangrijke aspecten binnen deze functie.

Als planner ben je onderdeel van het planbureau dat gevestigd is in Hattem.

Wat bieden wij jou?

Een leuke baan met mogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit in een werkomgeving met ‘korte lijnen’ waardoor snel ingespeeld kan worden op ontwikkelingen.

Aanvang: z.s.m. Salariëring vindt plaats conform de cao-VVT FWG schaal 35. De arbeidsduur bedraagt 28 uur per week. Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast kan je rekenen op een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsproject.

 Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan zeker! Bij voorkeur zien wij jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail tegemoet via vacatures@hanzeheerd.nl onder vermelding van het vacaturenummer P811. Wil je liever eerst nog wat meer informatie hebben? Neem dan contact op met Inge van Loo, zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-13208493. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 17 mei 2019.

 

 

Sluitingsdatum is: 14 mei 2019

 

Heeft u hier vragen over?