Over ons

Hanzeheerd biedt zowel lichte als zware zorg aan ouderen in Hattem, Heerde en omstreken. De ouderen die bij ons wonen hebben lichamelijke beperkingen en of lijden aan een vorm van dementie.

Waar wij voor staan

Hanzeheerd staat voor (zware) zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, en een veilig en prettig leefklimaat. Wij bieden een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden in De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde. Christelijke waarden spelen een belangrijke rol in ons doen en laten, met respect voor ieders persoonlijke waarden, beleving en achtergrond.

Bij ons of bij u thuis

Hanzeheerd biedt lichte en zware zorg. De lichte zorg vindt bij cliënten thuis plaats en de zware zorg meestal in onze instellingen. Indien het de wens is om thuis zware zorg te ontvangen, dan doen wij er alles aan om dat mogelijk te maken. U kunt zowel in onze instellingen als thuis rekenen op onze verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke zorg en maaltijdverstrekking. Hanzeheerd kookt zelf haar maaltijden en onze keukens staan hoog aangeschreven.

Uw eigen behandelaars

De behandelingen die wij aanbieden zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie en passend bij uw zorgvraag. Wij maken gebruik van de diensten van specialisten ouderengeneeskunde, gespecialiseerde fysiotherapeuten en ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en psychologen. Uw eigen huisarts blijft uw hoofdbehandelaar en vaak kan uw eigen vertrouwde fysiotherapeut u blijven behandelen. Daarmee bieden wij specialistische kennis zonder dat u afscheid hoeft te nemen van uw vertrouwde behandelaars.

U houdt de regie

Voor ons staat voorop dat u zoveel mogelijk de regie houdt over uw eigen leven. Of u nu zelfstandig thuis woont, in één van onze aanleunwoningen, of in De Bongerd of Brinkhoven. Ook als de situatie complex is geworden, kunt u op ons rekenen. Onze medewerkers ondersteunen u op professionele wijze waarbij uw wensen leidend zijn. Indien uw situatie daarom vraagt, kunnen wij geheel of gedeeltelijk de regie van u overnemen, maar ook dan respecteren we uw wensen.

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen