Over ons

Hanzeheerd biedt zorg op maat aan ouderen in Hattem, Heerde en omstreken. U kunt zowel in onze locaties als in de aanleunwoningen van De Bongerd en Brinkhoven rekenen op onze zorg, ondersteuning, verpleging en maaltijdverstrekking. Hanzeheerd kookt zelf haar maaltijden en onze keukens staan hoog aangeschreven. Wilt u meer weten over van wie u zorg krijgt? Klik dan hier.

Waar wij voor staan

Hanzeheerd staat voor zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, en een veilig en prettig leefklimaat. Wij bieden een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden in De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde. Christelijke waarden spelen een belangrijke rol in ons doen en laten, met respect voor ieders persoonlijke waarden, beleving en achtergrond.

Behandelaars

Als u gaat wonen in De Bongerd of Brinkhoven neemt de specialist ouderengeneeskunde die werkt bij Hanzeheerd de medische behandeling van uw huisarts over. Dat kan ook geldt ook voor uw fysio- of ergotherapeut. Met verschillende disciplines kijken we naar uw zorg- en behandelplan, in verbinding met u of uw naaste. Wanneer u bijvoorbeeld minder goed (tijdens het eten of bij activiteiten) in een grote groep kunt verblijven of wanneer er bijvoorbeeld bij beginnende vergeetachtigheid wat angsten ontstaan, gaan we samen kijken naar wat voor u het beste werkt en bieden we specialistische kennis.

U houdt zoveel mogelijk de regie

Voor ons staat voorop dat u zoveel mogelijk de regie houdt over uw eigen leven. Of u nu zelfstandig thuis woont, in één van onze aanleunwoningen, of in De Bongerd of Brinkhoven. Ook als de situatie complex is geworden, kunt u op ons rekenen. Onze medewerkers ondersteunen u op professionele wijze waarbij uw wensen leidend zijn. Indien uw situatie daarom vraagt, kunnen wij geheel of gedeeltelijk de regie van u overnemen, maar ook dan respecteren we uw wensen.

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen