Werkwijze - Hanzeheerd

Werkwijze bij Hanzeheerd

U wilt het liefst de regie over uw eigen leven voeren, maar wel op steun kunnen rekenen als u die nodig heeft. In de zorgcentra van Hanzeheerd ontvangt u een persoonlijke behandeling, verzorging en verpleging, afgestemd op úw behoefte, op úw leven.

Verzorgingsovereenkomst
De afspraken over uw verblijf worden vastgelegd in een verzorgingsovereenkomst tussen u en Hanzeheerd.

Zorgplan
Als bewoner beschikt u over een eigen dossier met belangrijke persoonlijke informatie. Een onderdeel van het dossier is een persoonlijk zorgplan. Samen met u maken we afspraken over de zorg die u nodig heeft en wat u zelf kunt doen. Deze afspraken leggen we vast in een zorgplan. Regelmatig nemen wij het zorgplan met u door. Hiermee willen wij bereiken dat ons aanbod zo goed mogelijk aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Vaste contactpersoon
Als bewoner krijgt u een vaste contactpersoon met wie u en/of uw familie belangrijke zaken over uw verblijf of verzorging kunt bespreken. Deze verzorgende werkt vast op de afdeling en heeft een totaaloverzicht van uw persoonlijke situatie.

Kosten
Voor al uw CIZ-geindiceerde zorg betaald u een inkomensafhankelijke bijdrage aan het CAK. Als u wilt weten hoe hoog uw eigen bijdrage is klik dan hier.

Daarnaast kan het zijn dat u over enkele diensten een eigen bijdrage betaald. Ook is het mogelijk vrijwel alle diensten die Hanzeheerd biedt zelf in te kopen. Hieronder vindt u uw eventuele eigen bijdrage over enkele diensten of wat de prijs is van diensten die u volledig zelf wilt aankopen:

Folder restaurant

Prijslijst restaurant

Maaltijdservice (thuis)

Verenigingsleven en activiteiten

Linnenverzorging

Aanmelden
Voor informatie klik hier