Werken bij Hanzeheerd - Hanzeheerd

Medewerkers maken het verschil

Hanzeheerd biedt dienstverlening van hoge kwaliteit aan ouderen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Dit kunnen wij alleen met betrokken medewerkers. Als medewerker bepaal je voor een groot deel de tevredenheid van de cliënt. Jij maakt als medewerker het verschil! 

Daarom zorgen wij voor voldoende mogelijkheden en uitdagingen in het werk, goede arbeidsvoorwaarden en een enthousiaste en plezierige werksfeer. Als medewerker van Hanzeheerd word je ingezet op je kwaliteiten én op je persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Helene Ruesink, medewerker van het thuiszorgteam Hanzeheerd Brinkhoven, vertelt over haar werk: 

 

Helene Ruesink, medewerker van het thuiszorgteam Hanzeheerd Brinkhoven

“Ons team is grotendeels zelfsturend. We werken veel zelfstandig, maar hebben als collega’s onderling veel contact en korte lijnen. We helpen mensen bij dagelijkse dingen die ze zelf niet meer kunnen, zoals wassen, douchen en het toedienen van medicijnen. Ons team helpt ouderen met een zorgindicatie die in de aanleunwoningen van Brinkhoven wonen, maar ook ouderen in de wijk. Het is fijn als ouderen dankzij hulp zo lang mogelijk thuis kunnen wonen, maar dat moet wel haalbaar zijn. Het contact met de individuele mensen vind ik het allerleukste aan mijn werk.”

 


Werksfeer
Als kleinschalige organisatie hebben wij een informele werksfeer met korte lijnen. Elke locatie en ieder team heeft zijn eigen identiteit. Respect voor elkaar en open communicatie zijn belangrijk bij Hanzeheerd.

De landelijke omgeving van beide locaties sluit goed aan bij de sfeer en vriendelijkheid in de organisatie. 
De meeste ouderen die voor Hanzeheerd kiezen hebben een christelijke levensovertuiging. Dit is ook terug te zien in de wijze van dienstverlening en de leefsfeer.

Arbeidsvoorwaarden
De zorg kent een goed en marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden. De salarissen bij Hanzeheerd zijn conform de CAO Verpleeg- en verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Een volledige werkweek bedraagt 36 uur, maar de meeste contracten zijn deeltijdcontracten.

Hanzeheerd biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij de medewerkers een korting op een fitnessabonnement, een bijdrage bij aankoop van een fiets en mogelijkheden voor het kopen en/of verkopen van verlofdagen.