Welkom - Hanzeheerd

Welkom

Gastvrije zorg zoals het hoort! Dat is waar Brinkhoven voor staat.
Bij woon- en zorgcentrum Brinkhoven woont u zelfstandig in uw appartement met 24 uur per dag verzorging onder handbereik. Wij bieden huishoudelijke en persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Kijk voor meer informatie bij zorg.

Wonen bij Brinkhoven
Brinkhoven beschikt over (verzorgingshuis)appartementen en (zorg)woningen. Daarnaast zijn er koopappartementen. De (verzorgingshuis)appartementen hebben eigen voorzieningen, zoals een woon/slaapkamer, een douche, toilet en een keukentje. Bij Brinkhoven kunt u ook terecht voor aanvullende verpleging, tijdelijk verblijf, dagverzorging of zorg thuis.
Er zijn gezamenlijke ruimten en verschillende faciliteiten waar bewoners gebruik van kunnen maken. Ook andere inwoners van Heerde en omgeving kunnen van de voorzieningen van Brinkhoven gebruikmaken. Lees hier meer over de faciliteiten van Brinkhoven.

Dichtbij dorp en stad
Vanuit Brinkhoven wandelt u in enkele minuten naar de winkels en voorzieningen in Heerde en de steden Zwolle en Apeldoorn zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.