Vrienden van Brinkhoven - Hanzeheerd

Stichting Vrienden van Brinkhoven

Het werk van de Vrienden begint waar het potje met geld van de overheid ophoudt. De Rijksoverheid betaalt grotendeels de noodzakelijke zorg. Helaas is er voor de extra’s, die juist kleur en fleur geven in het zorgcentrum, géén geld. Bijvoorbeeld het wekelijkse marktbezoek, de jaarlijkse huifkartocht en het internetcafé. Voor deze kleine en soms grote extra’s zet de Stichting Vrienden van Brinkhoven zich in door extra geld bijeen te brengen. Het geld dat hiervoor nodig is, wordt verkregen door schenkingen, legaten en ludieke acties.

Stel:

  • u bent een familielid of kennis van een (oud-)bewoner van Brinkhoven
  • uw bedrijf zoekt een goed doel
  • uw vereniging of school wil een actie organiseren
  • u draagt Brinkhoven een warm hart toe.

Allemaal goede redenen om daadwerkelijk iets te doen voor de ouderen in zorg- en wooncentrum Brinkhoven. Een goed doel is vaak dichterbij dan u denkt. Wilt u meer informatie? Download dan hier onze brochure.

Steun het werk van Stichting Vrienden van Brinkhoven en help mee om het leefklimaat van de bewoners in Brinkhoven te verbeteren. U kunt het antwoordformulier hier downloaden en afgeven bij de receptie van Brinkhoven of sturen aan:

Stichting Vrienden van Brinkhoven
Brinkhoven 1
8181 DB Heerde.

ANBI
Stichting Vrienden van Brinkhoven is bij de Belastingdienst geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (RSIN fiscaalnummer 816131181) en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41041514.