Restaurant - Hanzeheerd

Restaurant: Bistro ‘t Sluusien

In ons sfeervolle restaurant ’t Sluusien werken wij met een eigen keuken. Het restaurant bezit het Keurmerk VeiligVoedsel en daar zijn wij trots op. Onze koks doen hun uiterste beste om u dagelijks een smakelijk en gezond keuzemenu voor te schotelen. Bistro ‘t Sluusien is een gezellig ontmoetingspunt waar u gemakkelijk binnenloopt om een krantje te lezen, een kaartje te leggen of gewoon voor een kopje koffie of thee.

Zeven dagen per week een driegangenmenu
Ook 55-plussers uit Hattem en omgeving zijn van harte welkom in ons restaurant. U kunt er zeven dagen per week terecht voor een driegangenmenu voor een speciale seniorenprijs. Het restaurant is dagelijks geopend van 12.15 tot 13.30 uur. Elke tweede donderdag van de maand vindt er een open maaltijd plaats in Bistro ’t Sluusien. Houd de nieuwspagina in de gaten voor meer informatie over de open maaltijden in De Bongerd.

Feestje of vergadering?
Ook voor een familiefeestje, een vergadering of andere activiteit kunt u in Bistro ’t Sluusien terecht. Voor meer informatie of reserveren kunt u e-mailen naar: maaltijdservicedebongerd@hanzeheerd.nl