Restaurant - Hanzeheerd

Restaurant

Bij Brinkhoven werken we met een eigen keuken, hier wordt dagelijks een gezond en smaakvol keuzemenu voor u bereidt. Ons restaurant is in het bezit van het Keurmerk VeiligVoedsel. Het restaurant is een gezellige ontmoetingsruimte waar u ook van harte welkom bent om een kopje koffie te drinken of gewoon even de krant te lezen.

Elke dag een driegangenmenu
Ook 55-plussers uit Heerde en omgeving zijn van harte welkom in ons restaurant. U kunt er zeven dagen per week terecht voor een driegangenmenu voor een seniorenprijs. Het restaurant is vanaf 12.15 uur geopend en u kunt tot 13.00 uur binnenlopen. Reserveren is mogelijk, daarvoor belt u het algemene nummer 0578-691244 of neemt u contact op met de medewerkers van de receptie. Elke laatste donderdag van de maand vindt er een open maaltijd plaats in Brinkhoven. Hier kunt u voor een aantrekkelijke prijs genieten van een heerlijk buffet. Houd de nieuwspagina in de gaten voor meer informatie over de open maaltijden in Hanzeheerd Brinkhoven.

Familiefeest in Brinkhoven
Voor een familiefeestje, een vergadering of andere gelegenheid kunt u ook bij ons terecht. Voor meer informatie en reserveren kunt u contact opnemen met Brinkhoven of mailen naar: maaltijdservicebrinkhoven@hanzeheerd.nl