Vrijwilligerswerk doen in Hattem?

Geplaatst in Algemeen op 22 mei 2019

Wilt u wat betekenen voor uw medemens? Anderen behulpzaam zijn omdat u tijd over heeft, of omdat u vindt dat dat hoort? Denk dan eens aan het doen van vrijwilligerswerk met ouderen. Zorgorganisatie Hanzeheerd zoekt regelmatig vrijwilligers voor uiteenlopende werkzaamheden in De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde.

Voor De Bongerd zoeken we onder meer vrijwilligers die willen helpen tijdens de broodmaaltijd die dagelijks plaatsvindt tussen 16.30 en 18.00 uur. Een of twee dagen per week helpen kan natuurlijk ook. Verder zoeken we gastvrouwen en gastheren die onze medewerkers helpen met leuke en gezellige activiteiten voor bewoners, en vrijwilligers die de dierenweide bij De Bongerd verzorgen. En houdt u van muziek? Word dan vrijwilliger bij de activiteit Bewegen op muziek.

In De Bongerd is altijd wel wat te doen dat bij u past en waar u onze ouderen blij mee maakt. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met vrijwilligerscoördinator Henriët Vijge. Zij is op maandag en donderdag te bereiken op telefoonnummer 06 10 22 60 37 of op het e-mailadres vrijwilligersdebongerd@hanzeheerd.nl. Alle openstaande vrijwilligersvacatures bij Hanzeheerd De Bongerd zijn te bekijken op www.hanzeheerd.nl/vrijwilligers.

Mede dankzij onze vrijwilligers kunnen onze bewoners elk jaar mee doen met de avond4daagse.

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen