Studiekring Heerde nodigt 50-plussers uit

Geplaatst in Algemeen op 6 juni 2019

Studiekring Heerde heeft nog plaats voor een aantal 50-plussers die er plezier in hebben om geestelijk actief te zijn, en die samen willen werken in een groep. Er wordt vooral gezocht naar mannen en vrouwen die er voldoening aan beleven om zelfwerkzaam en zinvol bezig te zijn.

In de studiekring worden zelfgekozen onderwerpen besproken die worden getoetst aan eigen ervaring en inzicht. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit en eigen kennis en ervaring. De bedoeling is om op een plezierige manier op de hoogte te blijven van allerlei ontwikkelingen. Studiekring Heerde kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt de kring bij aan de uitbreiding van de sociale contacten.

Studiekring Heerde komt eenmaal per 2 weken op dondermiddag van 14.00 – 16.00 uur bij elkaar in een ruimte bij Hanzeheerd Brinkhoven. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij de heer H. van Geelen, telefoonnummer 06 11 74 29 42. Mailen kan natuurlijk ook: heerde@studiekringen50plus.nl.

Studiekring Heerde is aangesloten bij het landelijk platform studiekringen50plus. Uitgebreide informatie is te vinden op de website van het platform: www.studiekringen50plus.nl.

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen