Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk?

Geplaatst in Algemeen op 9 mei 2019

Wilt u wat betekenen voor uw medemens? Anderen behulpzaam zijn omdat u tijd over heeft, of omdat u vindt dat dat hoort? Denk dan eens aan het doen van vrijwilligerswerk met ouderen. Zorgorganisatie Hanzeheerd zoekt regelmatig vrijwilligers voor uiteenlopende werkzaamheden in De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde.

Voor Brinkhoven zoeken we onder meer vrijwilligers die met een groep bewoners wekelijks gaan wandelen of de markt bezoeken, of helpen bij de middagmaaltijden in het restaurant. Of koffie schenken in onze huiskamers. Ook zoeken we vrijwiligers voor de fietsclub. Hierbij fietst een bewoner gezeten op een hometrainer voor een groot televisietoestel, een bepaalde route door een (buitenlandse) stad of natuurgebied. En wie in het echt wil fietsen met een bewoner kan gebruik maken van onze duo-fiets, een soort tandem waar u gezellig naast elkaar zit. Onze duo-fiets beschikt over elektrische ondersteuning waardoor het fietsen niet zwaar is.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over het doen van vrijwilligerswerk bij Brinkhoven? Neem geheel vrijblijvend contact op met vrijwilligerscoördinator Raymond Veldman. Hij is te bereiken op telefoonnummer (0578) 69 12 44 en het e-mailadres vrijwilligersbrinkhoven@hanzeheerd.nl. Op woensdag kunt u tussen 10.30 en 11.30 uur ook langs komen met uw vragen. Raymond zit dan in Brinkerhoek, het restaurant van Brinkhoven. Alle vrijwilligersvacatures bij Hanzeheerd zijn te bekijken op www.hanzeheerd.nl/vrijwilligers.

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen