Hanzeheerd De Bongerd huldigt vrijwilligers

Geplaatst in Algemeen op 1 October 2019

Op dinsdag 24 september jubileerden 15 vrijwilligers in Hanzeheerd De Bongerd. In verschillende vrijwilligersfuncties zijn zij 10, 15, 25 en 30 jaar verbonden aan Hanzeheerd. Enkele vrijwilligers waren verhinderd deze dag en krijgen op een ander tijdstip onze blijk van waardering. Al die jaren waren en zijn zij er voor de bewoners van De Bongerd en daar is Hanzeheerd hen bijzonder dankbaar voor.

Foto is gemaakt door Bastiaan van Dijk Photography

Lijkt het u ook leuk om vrijwilliger te worden en wat te doen voor de bewoners? Hanzeheerd De Bongerd zoekt nog vrijwilligers! Al onze vacatures staan hier.

Naast de dankbaarheid van onze bewoners kunt u als vrijwilliger deelnemen aan voorlichtingsdagen en scholingen. Jaarlijks is er een gezellige avond samen met de andere vrijwilligers. En aan het eind van het jaar krijgt u een leuk kerstpakket.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator. Te bereiken op maandag en donderdag op het telefoonnummer 06-10226037 of via de mail vrijwilligersdebongerd@hanzeheerd.nl. Op donderdagmiddag hebben we inloopspreekuur voor vrijwilligers tussen 14.00 en 15.00 uur, kom eens langs! Het adres is Hanzeheerd De Bongerd, Bongerd 32 in Hattem.

Heeft u hier vragen over?