Hanzeheerd bedankt vrijwilligers

Geplaatst in Algemeen op 6 juli 2020

Het is een goede traditie binnen De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde om jaarlijks alle vrijwilligers te bedanken voor hun geweldige inzet. Onder normale omstandigheden wordt dat in het voorjaar gedaan onder het genot van een hapje en drankje tijdens gezellige vrijwilligersavonden.

Vanwege het coronavirus konden deze avonden dit keer geen doorgang vinden. Daarom hadden de vrijwilligerscoördinatoren dit jaar iets ludieks bedacht: Een heuse afhaalstraat waar vrijwilligers een leuke attentie in de vorm van een vers pakket konden afhalen. Dat kon naar keuze te voet, met de fiets of met de auto, met inachtneming van de RIVM maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het vers pakket bestond uit producten van diverse lokale ondernemers waardoor ook deze groep een steuntje in de rug van Hanzeheerd kreeg.

Op de foto: Het team dat de pakketten aan de vrijwilligers uitdeelde.

Zorgorganisaties zoals Hanzeheerd kunnen niet zonder vrijwilligers. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de ouderen die in De Bongerd en Brinkhoven wonen. Voor Hanzeheerd zijn vrijwilligers een onmisbare schakel in de kwaliteit van haar zorg- en dienstverlening. Daarom zorgt zij voor belangrijke voorwaarden zoals een verzekering, scholing en begeleiding.

Wilt u meer weten over het doen van vrijwilligerswerk in De Bongerd of Brinkhoven? Kijk op www.hanzeheerd.nl/vrijwilligers. Hier vindt u ook onze vrijwilligersvacatures.

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen