Geslaagd bedrijfsbezoek aan Wehkamp

Geplaatst in Algemeen op 11 januari 2019

Ondernemers aangesloten bij de Gastvrijheidspas brachten vorige week een bedrijfsbezoek aan het online warenhuis Wehkamp. Bezocht werd het multifunctioneel en flexibel distributiecentrum aan de Paderbornstraat in Zwolle, op bedrijventerrein Hessenpoort. Dit distributiecentrum is ruim 60.000 m2 groot en voor een deel nog in aanbouw.

Na een gastvrij ontvangst volgde een korte presentatie over het ontstaan van Wehkamp, haar spectaculaire groei en de daarbij horende (ver)bouwactiviteiten. Hierna volgde een rondleiding door het distributiecentrum. Met ruim 2,7 miljoen vaste klanten en meer dan 500.000 bezoekers per dag, verstuurt Wehkamp meer dan 10 miljoen pakketten per jaar. Het heeft de capaciteit om meer dan 200.000 klantbestellingen per dag te verwerken. Enorme aantallen die voor de Gastvrijheidspas-ondernemers gingen leven bij het zien van het volledig gemechaniseerd magazijnsysteem en de eindeloos voorbij rollende pakketjes.

De Gastvrijheidspas is een initiatief van Hanzeheerd. Het betreft een platform voor het verbinden en samenbrengen van 65-plussers én ondernemers die iets voor ouderen willen betekenen. Het platform is actief in de gemeenten Hattem en Heerde. Een speciale werkgroep organiseert en initieert namens de Gastvrijheidspas activiteiten speciaal voor 65-plussers, zoals een gratis bingo op donderdag 24 januari. Tijdens deze activiteiten kunnen ouderen oude bekenden en nieuwe mensen ontmoeten en hun netwerk vergroten. Daarnaast bieden een aantal sponsoren van het platform ouderen op vertoon van een Gastvrijheidspas voordelen, kortingen, informatie en specifieke producten en diensten. De jaarlijkse kosten van de pas bedragen voor pashouders € 9,95.

Meer informatie over de Gastvrijheidspas, haar activiteiten en de ondernemers die de pas mogelijk maken, is te vinden op www.gastvrijheidspas.nl.

Heeft u hier vragen over?