De Bongerd bedankt trouwe vrijwilligers

Geplaatst in Algemeen op 31 oktober 2018

Hanzeheerd De Bongerd in Hattem heeft dinsdag twintig jubilerende vrijwilligers in het zonnetje gezet. In verschillende vrijwilligersfuncties waren ze 10, 15, 20, 30 en zelfs al 55 jaar verbonden aan De Bongerd. Al die jaren waren zij er voor de bewoners en Hanzeheerd is hen daar bijzonder dankbaar voor. Zeven vrijwilligers waren deze dag helaas verhinderd en hebben op een ander tijdstip een blijk van waardering gekregen.

Lijkt het u ook leuk om wat te doen voor de bewoners van De Bongerd? Wij zoeken nog een aantal vrijwilligers voor uiteenlopende taken. Deze staan vermeld op www.hanzeheerd.nl/vrijwilligers. Naast de dankbaarheid van onze bewoners kunt u als Hanzeheerd-vrijwilliger deelnemen aan voorlichtingsdagen en scholingen. Verder is er jaarlijks een gezellige avond samen met andere vrijwilligers en ontvangt u aan het eind van het jaar een leuk kerstpakket. Bovendien is het lidmaatschap van de Gastvrijheidspas voor onze vrijwilligers gratis.

Voor meer informatie over het doen van vrijwilligerswerk bij De Bongerd kunt u contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator. Zij is op werkdagen te bereiken op telefoonnummer (038) 444 58 51. U kunt haar ook mailen: vrijwilligersdebongerd@hanzeheerd.nl. Elke donderdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur is er een inloopspreekuur voor vrijwilligers in De Bongerd.

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen