Brinkhoven zet jubilerende vrijwilligers in het zonnetje

Geplaatst in Algemeen op 4 oktober 2018

In Hanzeheerd Brinkhoven in Heerde jubileerden dinsdag 14 vrijwilligers. Ze waren in verschillende vrijwilligersfuncties al 10, 15, 20, 25 en zelfs 30 jaar aan Hanzeheerd verbonden. Als gastvrouw in het restaurant, als begeleider mee naar de markt, ’s avonds en/of in het weekend achter de receptie, als koster bij de weeksluiting of als vrijwilliger ondersteunen op de huiskamers. Al die jaren waren ze er voor de bewoners van Brinkhoven, en Hanzeheerd is hen daar bijzonder dankbaar voor.

Lijkt het u ook leuk om wat te doen voor de bewoners van Brinkhoven? Hanzeheerd zoekt nog vrijwilligers. Naast de dankbaarheid van onze bewoners kunt u als vrijwilliger deelnemen aan voorlichtingsavonden en scholingen. Jaarlijks is er een gezellige avond samen met andere vrijwilligers, en aan het eind van het jaar krijgt u een leuk kerstpakket. Ook is het lidmaatschap van de Gastvrijheidspas voor u als vrijwilliger van Hanzeheerd helemaal gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator. Zij is op werkdagen telefonisch te bereiken op telefoonnummer (0578) 69 12 44. Mailen mag natuurlijk ook: vrijwilligersbrinkhoven@hanzeheerd.nl. Of loop even binnen: elke woensdagochtend tussen 10.30 en 11.30 uur is onze vrijwilligerscoördinator in het restaurant van Brinkhoven om al uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom!

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen