Ik als leerling (14)

Na de vakantie

Vakantietijd. Heerlijk. Iedereen kan even rust nemen, afstand van de dagelijkse werkzaamheden. Ook ik mocht genieten van 3 heerlijke weken vrij zijn. Maar dan komt het moment steeds dichterbij dat je weer moet beginnen. Dat schuif je een beetje voor je uit. Maar je komt er niet onderuit. 😉 Je moet er rekening mee houden. 5:50 uur op dus op tijd naar bed. Ik vraag me af met wie ik zou moeten werken, geen idee. Ik ga ook niet op het rooster kijken, we gaan het wel zien. Het komt wel goed!

Krijg ik de avond voordat ik moet werken een berichtje van een collega, “Morgen werken?” vraagt ze. Dus ik antwoord op haar vraag met “ja, jij ook?” “JA!” We mogen samen werken! Lekker vetrouwd. Dat maakt het een stuk makkelijker om de vakantiemodus uit te zwaaien. Ik ga naar bed. Slaap een onrustige nacht en sta vroeg op. “Yes, we mogen weer naar het werk. Kom maar op.”

Het wordt een drukke, hectische werkdag. Maar met mijn collega’s hebben we het samen mogen doen. We hebben elkaar gestimuleerd en geholpen. Er werd zelfs in de drukte tijd gemaakt om mijn leerdoelen in de praktijk te oefenen! Spannend maar heel gaaf. En ik zat huppetee zo weer in mijn niveau 3 modus. 😀
Kom maar op tweede leerjaar!

🗝 De knop omzetten
🗝 Doorzetten

Heeft u hier vragen over?