Restaurant Bistro ‘t Sluusien

In ons sfeervolle restaurant Bistro ’t Sluusien werken wij met een eigen keuken. Het restaurant bezit het Keurmerk VeiligVoedsel en daar zijn wij trots op. Onze koks doen hun uiterste beste om u dagelijks een smakelijk en gezond keuzemenu voor te schotelen. Bistro ‘t Sluusien is een gezellig ontmoetingspunt waar u gemakkelijk binnenloopt om een krantje te lezen, een kaartje te leggen of een kopje koffie of thee te drinken.

Zeven dagen per week

Ook 55-plussers uit Hattem en omgeving zijn van harte welkom in ons restaurant. U kunt er zeven dagen per week terecht voor een driegangenmenu voor een speciale seniorenprijs. Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 tot 13.15 uur. Vrijwel elke tweede donderdag van de maand vindt er een open maaltijd plaats in Bistro ’t Sluusien. Houd de agenda in de gaten voor meer informatie over de open maaltijden in De Bongerd.

Feestje of vergadering?

Ook voor een familiefeestje, een vergadering en andere activiteiten kunt u in Bistro ’t Sluusien terecht. Voor meer informatie of reserveren kunt u een e-mail sturen naar maaltijdservicedebongerd@hanzeheerd.nl.

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen