Hanzeheerd De Bongerd

In woonzorgcentrum De Bongerd in Hattem woont u zelfstandig en is verzorging 24 uur per dag binnen handbereik. Naast persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding bieden wij huishoudelijke verzorging en zijn er dagelijks activiteiten.

Bij Hanzeheerd De Bongerd kunt u ook terecht voor aanvullende verpleging, tijdelijk verblijf, dagverzorging of zorg thuis. Klik hier voor meer informatie.

Appartementen en woningen

Woonzorgcentrum Hanzeheerd De Bongerd omvat (verzorgingshuis)appartementen, (zorg)woningen en koopappartementen. De (verzorgingshuis)appartementen hebben een woon/slaapkamer, douche en toilet, en een keukentje.

Volop activiteiten

In De Bongerd zijn gezamenlijke ruimten en verschillende faciliteiten waaronder een receptie, een winkeltje en een beweegtuin. En er worden tal van activiteiten georganiseerd. Ook de inwoners van Hattem en omgeving kunnen van deze voorzieningen gebruikmaken. Zo is iedereen van harte welkom in ons sfeervolle restaurant Bistro ’t Sluusien.

Dicht bij het centrum

Vanuit De Bongerd wandelt u in enkele minuten naar de winkels en voorzieningen in Hattem. Zwolle is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Veluwelijn).

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen