Restaurant Brinkerhoek

Restaurant Brinkerhoek van woonzorgcentrum Brinkhoven heeft een eigen keuken. Hier wordt dagelijks een gezond en smaakvol keuzemenu voor u bereid. Ons restaurant is in het bezit van het Keurmerk VeiligVoedsel en het is een gezellige ontmoetingsruimte waar u van harte welkom bent om een kopje koffie of thee te drinken of gewoon even de krant te lezen.

Elke dag een driegangenmenu

Ook 55-plussers uit Heerde en omgeving zijn van harte welkom in ons restaurant. U kunt er zeven dagen per week terecht voor een driegangenmenu voor een seniorenprijs. Het restaurant is vanaf 12.15 uur geopend tot 13.30 uur. Reserveren is mogelijk via telefoonnummer (0578) 69 12 44 of via de receptie.

Vrijwel elke laatste donderdag van de maand vindt er een zogeheten open maaltijd plaats in Brinkhoven. Hier kunt u voor een aantrekkelijke prijs genieten van een heerlijk buffet. Houd de agenda in de gaten voor meer informatie over de open maaltijden van Brinkhoven.

Familiefeest in Brinkhoven

Voor een familiefeestje, een vergadering of andere gelegenheid kunt u ook bij ons terecht. Neem voor meer informatie en reserveringen contact op met Brinkhoven of stuur een e-mail naar maaltijdservicebrinkhoven@hanzeheerd.nl.

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen