Wat zijn de bezoektijden i.v.m. corona?

Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 11.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om op bezoek te komen bij onze bewoners. Komt u op bezoek, kom dan wel tussen genoemde tijden. Later vertrekken is uiteraard geen probleem. Het maken van een afspraak is niet nodig. Wel moet u zich houden aan onze hygiënemaatregelen en huisregels. Deze zijn te lezen in de toegangsluis bij de hoofdingang. U kunt ze ook hier downloaden:

Quarantaine
Bent u recent op vakantie geweest in een land, stad of regio met een negatief reisadvies? Ga in quarantaine en kom gedurende 10 dagen na terugkomst niet naar De Bongerd en/of Brinkhoven. Dit geldt ook als één van uw huisgenoten in quarantaine zit.

(Digitale) gezondheidscheck 
Bij binnenkomst in De Bongerd en Brinkhoven vindt een gezondheidscheck plaats waarbij gevraagd wordt naar corona gerelateerde gezondheidsklachten (Zie onze huisregels). Afhankelijk van de uitkomst mag u wel of niet naar binnen. Deze gezondheidscheck kan ook digitaal plaatsvinden:

In de sluis bij de hoofdingang hangt een poster met de titel Doe de gezondheidscheck. Op deze poster staat een QR-code. Scan deze code met de camera van uw smartphone of met een QR-code reader. Na het scannen komt u op een website terecht waar gevraagd wordt om enkele vragen over uw gezondheid te beantwoorden. Wanneer u na alle vragen te hebben beantwoord een groen scherm krijgt, mag u binnenkomen. Krijgt u een rood scherm dan moet u uw bezoek uitstellen. Goed om te weten: Uw gegevens worden niet opgeslagen, uw privacy blijft gewaarborgd.

Een QR-code reader is te downloaden in de App Store en Google Play.

Mondkapje
Verder vragen we bezoekers de handen te desinfecteren en binnen een mondkapje te dragen. Wilt u deze zo mogelijk zelf meenemen? Als dat niet lukt, krijgt u een mondkapje van ons.  Tot slot moet u voor een eventueel contactonderzoek uw contactgegevens invullen, bij wie u op bezoek gaat en de datum en tijd. Deze gegevens worden na twee weken door ons vernietigd.

Let op dat u in het verpleeghuis overal 1,5 afstand houdt tot anderen. Dat begint al in de toegangssluis!

Voor de actuele stand van zaken rondom het coronavirus bij Hanzeheerd klikt u hier

Bekijk alle veelgestelde vragen

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen