Ik wil in mijn appartement tv kijken. Wat moet ik regelen?

Voor Hattem

In verzorgingshuis De Bongerd en de woningen aan de Van Galenstraat 2 tot en met 36 zit een aansluiting voor een collectief analoog signaal van Ziggo voor radio en tv. Als u uw televisietoestel aansluit en de zenders zijn ingesteld, kijkt u tv via Hanzeheerd. Weten welke radio- en televisiezenders beschikbaar zijn? Klik hier voor het actuele zenderaanbod.

In de huurwoningen in De Bongerd Veste (Bongerd 21 tot en met 139) zit een kabelaansluiting van Ziggo. Tip: laat uw huidig abonnement tijdig omzetten.

Ziggo (maar ook andere kabelbedrijven) gaan stoppen met het analoog tv signaal. Voor het zover is, krijgt u tijdig bericht van Hanzeheerd. Het is dus niet zo dat u ineens geen tv signaal meer heeft.

Voor Heerde

In Brinkhoven en de aanleunwoningen (Brinkhoven 2 tot en met 29) kunt u digitaal televisie kijken via Ziggo. Het digitaal signaal van Ziggo is op twee manieren te ontvangen:

    1. Via de ingebouwde digitale ontvanger van uw televisietoestel. Toestellen jonger dan zeven jaar beschikken vrijwel allemaal over een ingebouwde digitale ontvanger. Onze huismeester stelt de ontvanger en de televisie voor u in.
    2. Is uw televisietoestel ouder dan zeven jaar dan heeft deze waarschijnlijk geen digitale ontvanger. In dat geval moet u om televisie te kunnen kijken een losse digitale ontvanger gebruiken. Dit is een klein kastje dat tussen de televisie en de kabel geplaatst wordt. Het gebruik van de digitale ontvanger is gratis, evenals de bijbehorende afstandsbediening die u nodig heeft om de ontvanger te bedienen. Onze huismeester stelt de ontvanger en de televisie voor u in.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen