Ik wil in mijn appartement tv kijken. Wat moet ik regelen?

Voor Hattem

In verzorgingshuis De Bongerd en de woningen aan de Van Galenstraat 2 tot en met 36 zit een aansluiting voor een collectief analoog signaal van Ziggo voor radio en tv. Als u uw televisietoestel aansluit en de zenders zijn ingesteld, kijkt u tv via Hanzeheerd. Weten welke radio- en televisiezenders beschikbaar zijn? Klik hier voor het actuele zenderaanbod.

In de huurwoningen in De Bongerd Veste (Bongerd 21 tot en met 139) zit een kabelaansluiting van Ziggo. Tip: laat uw huidig abonnement tijdig omzetten.

Ziggo (maar ook andere kabelbedrijven) gaan stoppen met het analoog tv signaal. Voor het zover is, krijgt u tijdig bericht van Hanzeheerd. Het is dus niet zo dat u ineens geen tv signaal meer heeft.

Voor Heerde

In alle appartementen in Brinkhoven zit een analoge coax aansluiting waar een radio- en televisietoestel direct op aangesloten kunnen worden. Er is ook een mogelijkheid om digitale tv te kijken.

In iedere aanleunwoningen zit een analoge coax aansluiting en er is een mogelijkheid voor glasvezel. Voor deze laatste moet u wel zelf een abonnement afsluiten.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Heeft u hier vragen over?

Agenda

Bekijk alles

Tip van Hanzeheerd

Klik op een agenda of nieuwsitem om meer te lezen